You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
ManagerLeague.ro Fotbal Online Gratuit Live 2017See all entries in this blog
Proteste Bucuresti 2012 (24/06/2012 03:02)

Copil Jandarm Inima Romania   Jandarm Inima Bucuresti 2012 Scut

Jandarm Romania Bucuresti    Romanian Gendarme Heart Shield 2012

 

Putini s-ar fi asteptat ca guvernul sa fie schimbat, ba chiar sa-si schimbe 'culoarea', atunci cand lumea a iesit in strada sa protesteze impotriva puterii. Alegerile locale au fost un dus rece pentru conducerea portocalie şi o nouă rundă de alegeri, cele generale, sunt programate în acest an.

Ceea ce rămâne este amintirea atitudinii suporterilor de fotbal care au fost acuzaţi ca au început efectiv revoltele violente şi furturi si devastarea bunurilor publice. Pana in aceasta zi nu este clar dacă aceste actiuni au apartinut de fapt huliganilor sau au fost actiuni ale serviciilor 'speciale' sub acoperire utilizate pentru a da un motiv valabil  poliţiei de a reacţiona violent, pentru a face arestări şi de încercarea de a dispersa oamenii care au protestat paşnic.


În Bucureşti, există 3 echipe importante de fotbal, Steaua, Dinamo şi Rapid, cu grupuri puternice de suporteri (de multe ori au loc confruntari intre ele), dar nici unul dintre acei huligani violenti înregistrati cu sute de camere nu au fost identificati ca facand parte din aceste grupuri de suporteri de fotbal. Şi aceste cercetări au fost făcute chiar de galeriile de fotbal insele, în scopul de a-si repara onoarea, ei neavand absolut nici un motiv pentru a distruge proprietatea publică. Cea mai "ilegala" parte a protestelor a fost, până atunci, perturbarea traficuli. Si un pic de zgomot, cat s-a putut face la atat de putine grade Celsius.

Tot ce va ramane in memoria colectiva este ca 'ultrasii au distrus Bucurestiul' si pozele de mai sus. In ManagerLeague niciun manager nu si-a asumat participarea la violentele din acele zile.

Share on Facebook
Blogger has no team.
Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.